SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nikado Karateklubb

Medlemsavgift
  • Barn t o m 12 år: 500 kr per termin
  • Vuxna och barn fr o m 13 år: 600 kr per termin
  • Medlemsavgiften sättes in på bankgiro 589-3540. Ange vem/vilka avgiften avser.
  • Familjerabatt: Tre eller flera personer som tränar och har samma adress får 25% rabatt på totala summan.
  • Medlemsavgiften skall vara betald senast den 30/9 för höstterminen och senast den 28/2 för vårterminen.

Börja träna som nybörjare
Nybörjarintagning sker både höst och vårtermin i januari/februari och augusti/september. Du har möjlighet att under enperiod att prova på karate kostnadsfritt i vanliga träningskläder. Nybörjargrupperna tränar på måndagar och torsdagar. Både vuxna och barn tränar samma tid  vilket gör att föräldrar och barn kan träna samtidigt som nybörjare. Barn är välkomna att börja träna från det år de fyller 8 år.


Är du graderad sen tidigare är du välkommen att komma ner till Dojon på våra övriga pass. Ta kontakt med någon av våra instruktörer för mer information.


Bli medlem i vårt medlemsregister
För att bli medlem så behöver vi ha dina uppgifter i medlemsregistret, anmäl dig till medlemsregistret.

(Klicka på länken för att komma till registreringsformulär som öppnas i ett nytt fönster)

Not: Vi behandlar alla medlemsuppgifter konfidentiellt och det är endast klubbens funktionärer som kan ta del av dessa för utskick, närvaroregistrering och återredovisning till riksidrottsförbundet för statliga och kommunala bidrag. Läs mer om dataskyddsförodningen 


Betala avgift
Efter de första tre veckornas prövotid på terminen är det dags att betala medlemsavgift och träningsavgift. Se våra aktuella avgifter 


Köp dräkt

Antingen köper du en karatedräkt via Nikado eller så fixar du en själva. Vår materielansvarig Andreas tar emot beställningar efter träningarna. Prata med din instruktör så får du råd och hjälp. Efter en termins träning är det bra om du även köper tandskydd, suspensoar och handskar så att du tryggt kan vara med på de lite mer tillämpade övningarna i Kumite.